P R O F I L

Jeg startede med at køre cykelløb i 2003 og i 2015 sluttede jeg karrieren for Team Frederikshøj CC.

I perioden 2011-2014 kørte jeg på eliteplan i den danske A-klasse. Årene som eliterytter bød på deltagelse i forskellige cykelløb rundt i Europa samt et etapeløb i Kina. Min største sportslige oplevelse var da jeg i 2012 kørte Post Danmark Rundt for Blue Water Cycling.

Jeg har været i cykelverdenen siden min barndom, så efter mit stop som cykelrytter var det naturligt for mig at søge nye veje. Disse veje førte mig videre til triatlon, hvor jeg primært deltager i halve og hele Ironmans. Med min træningserfaring som cykelrytter og min uddannelse som personlig træner, har jeg dannet rammerne for at kunne hjælpe andre til at nå deres målsætninger hvad enten det er licens cykling, motionsløb eller triatlon. 


Jeg har arbejdet som bikefittter siden 2014 og som træner siden 2015, og jeg finder stor glæde i at kunne dele ud af min viden inden for disse områder. Min fysiologiske, anatomiske og biomekaniske tilgang understøttet af videnskab, samt de erfaringer jeg har gjort mig i de enkelte discipliner igennem tiden, giver mig rigtige gode forudsætninger for at arbejde grundigt. Når dette er sagt, mener jeg desuden at den vigtigste del af et godt forløb indenfor træning forudsætter at vi er mentalt stærke. Det er derfor også vigtigt at belyse dette område med teori og praksis, så den enkelte bliver godt forberedt til de pressede situationer der måtte opstå i forbindelse med konkurrence såvel som i dagligdagen. 

Foto : Uggi Kaldan - Alt om cykling 

Christian Jersild


Indehaver af MIP - Training

Aarhus C

Uddannelser:

EHFA Certified Personal Trainer

EHFA Certified Fitnessinstruktør

DGI Løbetræner uddannelse 1

DGI Løbetræner uddannelse 2

Bikefitter fra Velofit i 2014

 

Sportslig erfaring:

2003-2009 Svendborg Cykel Club

2010 Team Designakøkken - Bluewater Junior 

2010 Junior Landsholdet

2011 Team Energi Fyn kontinentalt niveau 

2012 Blue Water Cycling kontinentalt niveau

2013 Blue Water Cycling kontinentalt niveau

2014 Team Jutlander Bank DCU Hold 

2015 Team Frederikshøj Cycling Club

2017 – nu Triatlon som age grouper for Frederikshøj Cycling Club